×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Saturday, 27 July , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
قتل عام دلفین ها در دانمارک

به گزارش«رهوا»  Mirror، نوشت: شکارچیان در این مجمع‌الجزایر دورافتاده در این هفته ۱۴۲۸ دلفین را کشته‌اند. این بیشترین تعداد مرگ ثبت شده در این شکار سنتی به شمار می‌رود.

عکس‌های منتشر شده از این شکار، صدها دلفین پهلوسفید را نشان می‌دهد که در سواحل به صف شده و بریدگی‌های عمیقی روی بدن‌شان به چشم می‌خورد.

این جشنواره‌ی مخوف grindadráp نام دارد و به زمان وایکینگ‌ها باز می‌گردد. بر اساس داده‌های نگه‌داری شده توسط جزایر فارو، که نیمه‌خودمختار و بخشی از سرزمین دانمارک است، هر ساله در طول این رویداد حدود ۱۰۰۰ پستاندار دریایی کشته می‌شوند. سال پیش این رقم تنها شامل ۳۵ دلفین پهلوسفید می‌شد.

کشتار دلفین ها

به عنوان بخشی از این سنت هولناک، قایق‌ها دلفین‌های پهلوسفید اطلس را به سمت خلیج کوچکی در جزیره‌ی Skálafjørður هدایت می‌کنند. در ساحل، مردانی با قلاب، چاقو و نیزه انتظار دلفین‌ها را می‌کشند.

گفته می‌شود اهالی جزایر فارو در خصوص این جشنواره اختلاف عقیده دارند اما خیلی از آن‌ها با اصرار از رسانه‌های خارجی و سازمان‌های مردم‌نهاد می‌خواهند که به فرهنگ سنتی‌شان احترام بگذارند. ماهیگیری جایگاه مهمی در این مجمع‌الجزایر دارد.

کشتار دلفین ها

کشتار دلفین ها توسط گروه‌های حامی حقوق حیوانات به عنوان «وحشیانه و غیرانسانی» محکوم شده است اما افراد محلی مدعی هستند که این بخش مهمی از رسم و رسوم‍‌شان است.

برخی از افرادی که از این کار دفاع می‌کنند نگران این هستند که شکار روز یکشنبه زیاده از حد توجه رسانه‌ها را به خود جلب کند چرا که خیلی از رویدادهای قبلی بزرگ‌تر بوده و بدون هماهنگی‌های معمول انجام شده است.

کشتار دلفین ها

طبق قوانین جزایر فارو، نهنگ خلبان، دلفین پوزه‌بطری، دلفین نوک‌سفید و گرازماهی بندر را می‌توان شکار کرد و اغلب اوقات گوشت و چربی‌شان به عنوان غذا استفاده می‌شود.

این سنت به زمانی برمی‌گردد که افراد محلی برای زنده ماندن به گوشت نهنگ و دلفین متکی بودند. با وجود مصرف گسترده، در مطالعه‌ای که اخیراً انجام شد، مشخص شد که این گوشت‌ها حاوی جیوه بوده و برای مصرف دائمی مناسب نیستند.

کشتار دلفین ها

این کشتارها توسط یک گروه فعال محیط زیست به نام Sea Shepherd که از اوایل دهه‌ی ۱۹۸۰ در جزایر فارو فعال هستند، به طور مرتب مستندسازی می‌شود. راب رید، مدیر عملیات این سازمان می‌گوید: «امروزه در جزایر فارو نیازی به این گوشت‌ها نیست و این کشتارها نباید صورت بگیرد.»

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.