به گزارش«رهوا».سید محمد امامی به حساب خواهر همسر سابق خود ۱۰ میلیارد تومان پول واریز می کند که یک سوم آن به حساب شرکت سون قشم می رود. مدیران و سهامداران شرکت هایی که سید محمد امامی با آن ها ضمانت نامه دریافت میکرد، عین روش حسین هدایتی (عابر بانک پرسپولیسی ها)، افراد بی بضاعت، کارتن خواب و معتاد بودند. بعضی هم پیک موتوری و نظافتچی بودند.
جعل اسناد و کسب ضمانت نامه با وثایق نامعتبر عین روشی که شبنم نعمت زاده و سلطان اعدامی قیر (باقری درمنی) در دستور کار داشت، از روش های سید محمد امامی برای رونق کسب و کارش بود.
هفتمین جلسه رسیدگی به پرونده اتهامات سید محمد امامی تهیه کننده سریال شهرزاد و از دوستان سید محمد هادی رضوی (که به ۲۰ سال زندان محکوم شد)، دوشنبه ۶ آبان ۹۹ برگزار شد. نماینده دادستان به سید محمد امامی گفته بود که سید محمد امامی از طریق معتادان بابلسری که آن ها را مدیر شرکت ها می کرده، شرکت های صوری ثبت میکرد و با ۵ شرکت، ضمانت نامه دریافت کرده است.
سید محمد امامی در هفتمین جلسه دادگاهش متهم شد که از طریق ۵ شرکت که مدیران آن از افراد بی بضاعت و بیسواد و فاقد سابقه مالی است، ضمانت نامه از بانک سرمایه دریافت می کرد. حساب هایی که سید محمد امامی توسط معتادان و کارتن خواب ها افتتاح می شد، ردی از امامی و همکارش فرزام راد ندارد.
این ۵ شرکت صوری توانسته اند ۵۰۹ میلیارد تومان ضمانت نامه بانکی از بانک سرمایه دریافت کنند و به کالا تبدیل و از کشور خارج کنند. این ۵ شرکت صوری بعضا با معتادان بابلسری تشکیل شده که یا بیکار بودند یا بازنشسته و مدیرعامل شرکت های سید محمد امامی شدند.
ضمانت نامه هایی که برای شرکت های صوری سید محمد امامی دریافت شده، پشتوانه ندارد و وثیقه ضمانت نامه اعتبار ندارد. سید محمد امامی از طریق یکی از شرکت هایش که یک فرد معتاد مدیرعاملش بود، ضمانت نامه میگیرد و قیر خریداری میکند و از کشور خارج می کند و پس از بررسی معلوم می شود که ضمانت خواه، یک پیک موتوری بوده است!
اسامی شرکت های صوری سید محمد امامی
اسامی ۵ شرکتی که در هفتمین دادگاه رسیدگی به اتهامات سید محمد امامی از فعالان رسانه ای و بازرگانی جوان کشور در آبان سال ۹۹ معرفی شد به شرح زیر است که در ادامه به بررسی روزنامه رسمی شرکت ها پرداخته ایم.
- شرکت پایدار کالای پاسارگاد
- شرکت هرمز پاسارگاد
- شرکت نفت پاسارگاد
- شرکت راهبرد پویان
- شرکت راه پویان
معتاد جمع کن سید محمد امامی!
یکی از مدیران شرکت پایدار کالای پاسارگاد، میر سعید حسینی است. محمد تقی روحی فردی است که برای سید محمد امامی، تیمی از افراد معتاد در بابلسر را جمع کرد تا مدیران شرکت های صوری شوند.
محمد تقی روحی که معتاد جمع کن برای شرکت های سید محمد امامی است، طبق گفته نماینده دادستان، با نادر دولتشاهی که مدیر مالی شرکت های سید محمد امامی است در ارتباط است و زیر نظر غندالی و فرزام فعالیت داشت. او گفته بود که برگه سفید از وی می گرفتند و در میدان نوبنیاد تهران، مدارک را امضا می کرده و به او میگفتند میخواهند ۵ میلیون تومان وام بانکی بگیرند!
سید محمد امامی در شرکت نفت پاسارگاد به عنوان مشاور مدیرعامل فعالیت داشت که از فروشندگان معروف قیر است. شرکت هرمز پاسارگاد زیر نظرش است.
شرکت پایدار کالای پاسارگاد که نامش در جلسه هفتم دادگاه اتهامات سید محمد امامی برده شده، در سال ۱۳۹۰ تاسیس شد. سرمایه ۳۰ میلیون تومان و محسن عباسی، مهین رهبر یکتاشناس، پرستو رهبر یکتاشناس از مدیرانش هستند. موضوع شرکت هم صادرات واردات است.
مدیران شرکت پایدار کالای پاسارگاد بر اساس روزنامه رسمی که در بالا مشاهده میکنید در سال ۱۳۹۴ تغییر می کند. و مهدی یوسفیان مدیرعامل می شود و سعیده فرزادی رئیس هیات مدیره و از اقوامش (آرزو خانم) نیز نایب رئیس هیات مدیره.
جلسات رسیدگی به اتهامات سید محمد امامی در پاییز ۹۹ ادامه خواهید یافت و اسناد و اطلاعات جدیدی از این شخص در اختیار رسانه ها قرار میگیرد.
جولان کارتن خواب های میلیاردر!
سامانه جامع تجارت که قرار است ۹۹/۰۹/۰۹ رونمایی شود، تلاش می کند تا با گسترش دولت الکترونیک ایران، بستر شفافی برای رصد، پیگیری و نظارت گسترده و جامع بر کلیه فعالیت های کسب و کار را در اختیار دولت و مردم در عصر ایران ۱۴۰۰ قرار دهد. حسن روحانی قبلا گفته بود که سامانه جامع تجارت که ۹ آذر ماه سال ۱۳۹۹ رونمایی میشود، درگاه آنلاین مبارزه با فساد است و تاثیر زیادی در مقابله با قاچاق کالا و اطلاع شهروندان از فعالیت مدیران و مسئولان دولتی دارد.
اشکالاتی که در نظام بانکی و پولی و مالیاتی کشور دیده می شود، زمینه ساز فساد و جولان آقازاده ها و خانم زاده ها و ٖآقا دامادها و عروس خانم ها و ژن خوب هایی است که گاها رد پای آن ها در دادگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی پیدا می شود و داماد نعمت زاده ، تنها مشتی نمونه خروار است.
رئیس بانک مرکزی در تشریح بخشی از فساد در اقتصاد امروز ایران گفته بود که اسامی ۲۵۰ صادرکنندهای که یک دلار ارز برنگرداندهاند را به قوه قضائیه دادیم. وزارت اطلاعات اعلام کرده ۷۰ نفر از اینها کارتن خواب بودهاند! حسین سلاح ورزی نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران در نامهای به رئیس اتاق ایران درخواست کرد موضوع صدور کارت بازرگانی برای ۷۰ کارتن خواب که رئیس کل بانک مرکزی ادعا کرده، صحت سنجی شده و گزارش آن منتشر شود. در چنین اوضاع بلبشویی، جولان جوانان جاه طلبی چون سید محمد امامی، جای شگفتی دارد؟
معضلی به نام کارت های بازرگانی یک بار مصرف که بعضا به نام پیر زن ها صادر می شد، تراژدی تلخ اقتصاد ایران در دهه پایانی سده چهاردهم شمسی بود.