به گزارش«رهوا».مهرداد لاهوتی، نماینده سابق مجلس و از چهره های نزدیک به لاریجانی که همچون دیگر شخصیت های اطراف وی می کوشد تا رئیس سابق مجلس را بر صندلی ریاست دولت سیزدهم بنشاند، لاریجانی را جزو بیت المال دانسته که سران دو جناح بزرگ کشور باید از او به عنوان یک شخضیت فراجناحی بخواهند که کاندیدا شود و سکان دولت را به دست بگیرد. این ادعای لاهوتی در حالی است که لاریجانی به دلیل رفتارهای خاصی که در دوران ریاست مجلس و خصوصا تصویب بیست دقیقه ای برجام و همراهی بسیار ویژه ای که با دولت ناکارآمد روحانی داشت، سبد آرای خود در بین اصولگرایان را از دست داده و به همین دلیل یعنی همکاری بسیار خوب با اعتدالیون و اصلاح طلبان در دوران مجلس به سبد آرای آنها چشم دارد.
در همین باره و به دلیل اصرار گروهی از اصلاح طلبان به عدم تمایل به ائتلاف با لاریجانی، هفته گذشته دوتن از چهره های نزدیک به لاریجانی یعنی حقیقت پور و جعفرزاده ایمن آبادی تلویحا اصلاح طلبان منصرف از ائتلاف با لاریجانی را به باخت و حتی عدم توفیق در عبور از فیلتر شورای نگهبان تهدید کردند.
گزیده اظهارات لاهوتی را در ادامه خواهید خواند:
*آقای لاریجانی شخصیتی فراجناحی است، منافع ملی کشور را همیشه در تصمیماتش لحاظ می کند و خوشامد یا ناخوشایندی جریانات سیاسی را ملاک تصمیم گیری قرار نمی دهد.
*او در عرصه های مختلف تقنینی، دیپلماتیک، اجرایی و فرهنگی نقش آفرین بوده و در سطح دنیا شناخته شده است. آقای لاریجانی به امور و مسائل کشور، منطقه و بین المللی تسلط دارد بنابراین یک شخصیت جامع الطراف محسوب می شود.
*نخست احزاب و جریان های سیاسی باید از او درخواست کنند و ثانیا او برای کاندیدا شدن تصمیم بگیرد. تا به امروز هنوز کسی صحبت مشخصی از آقای لاریجانی ندارد که او صراحت بیان کرده باشد می خواهد نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود.
*با توجه به شرایط حساسی که کشور دارد همه بزرگان سیاسی از آقای لاریجانی به عنوان گزینه مناسب برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری یاد می کنند. اگر ذره بین برداریم و در زندگی هر کسی جستجو کنیم در کنار چهار حُسن، شاید یک عیب هم پیدا شود.
*تصور من چنین نیست و این حرف را قبول ندارم، او جایی که تشخیص دهد وجودش می تواند موثر باشد همراهی خواهد کرد و این طور نیست که کار را رها کند و کنار برود.
*امثال لاریجانی بیت المال محسوب می شوند، با توجه به شرایط کشور عقلا و تصمیم گیران دو جریان اصولگرا و اصلاح طلب ابتدا باید با هم بنشینند و تصمیم بگیرند. اگر به جمع بندی رسیدند می توانند از آقای لاریجانی بخواهند که نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود. اگر {از طرف دو جریان سیاسی} از آقای لاریجانی خواسته شود، این مسئله می تواند در تصمیم گیری آقای لاریجانی اثرگذار باشد.