×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Sunday, 24 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
۱۰ ترفند هوشمندانه و بی ضرر که شما را نزد دیگران محبوب تر از قبل می سازند

مجله خبری«رهوا».وقتی که سخت کار می کنید و تمام سعی خود را دارید تا به اهدافتان برسید، هر چیزی که بتواند به شما نیرو و انگیزه ای مضاعف بدهد موثر بوده و می تواند راه شما به سمت موفقیت را تسهیل سازد. ترفندهای ذهنی ممکن است شما را به یک موجود فرازمینی مانند «جدای» تبدیل سازند اما استفاده از توانایی های خارق العاده اما طبیعی مغز برای اهداف خود می تواند تاثیری مثبت بر هر کسی که در اطراف شماست داشته باشد. به محض این که با این ۱۰ ترفند ذهنی آشنا شوید نمود آن ها را در هر طرف خود خواهید دید. با کمی تلاش از جانب شما، تاثیر ناخودآگاهانه این ترفندها روی رفتار می تواند باعث تغییری شگرف در زندگی روزمره شما شود.

۱- وقتی گروهی از افراد با هم می خندند، هر یک از اعضای گروه ناخودآگاه با شخصی که نزدیک ترین رابطه و احساس را با او دارند تماس چشمی برقرار می کنند.

ترفند روانشناسی

این ترفند می تواند شما را به یک مشاهده گر هوشیار و ریزبین در همه روابط تان تبدیل سازد. این ترفند به شما خواهد گفت که هر یک از اعضای گروه یا همکاران شما به کدام یک از دیگر اعضای گروه اعتماد و علاقه بیشتری دارد و می تواند سرنخی باشد برای این که دریابید چه کسی از اطرافیانتان می تواند بهترین گزینه برای دوستی باشد. البته این ترفند جالب همزمان نشان خواهد داد که چه کسی از اطرافیانتان توجه شما را به خود جلب کرده است.

۲- وقتی شخصی کاری برای شما انجام می دهد در واقع باعث می شود که آن ها بیشتر شما را دوست داشته باشند

ترفند روانشناسی

وقتی که کسی را ترغیب می کنید کاری برای شما انجام دهد، آن ها ناخودآگاهانه دلیل این لطف در حق شما را توجیه می سازند. برای مثال برخی از این توجیهات معمول عبارتند از این که «او دوست من است»، «او را دوست دارم» یا «او به شخصی می ماند که لطف مرا جبران خواهد کرد». این توجیهات به خوبی به سود شما خواهند بود. نه تنها در یک کار یا چیزی از دیگران کمک گرفته اید بلکه طرف دیگر نیز بسیار بیشتر از گذشته به شما علاقمند خواهد شد.

۳- سکوت در نهایت به جواب منتهی می شود

وقتی که از یکی از اطرافیانتان سوالی می پرسید و آن ها در پاسخگویی تعلل می کنند، برای پیش بردن گفتگویتان احساس فشار نکنید. ساکت ماندن طرف برای شما یک مزیت است. لحظات سکوت باعث می شود که افراد حس کنند وقت صحبت کردن آن ها فرا رسیده به خصوص وقتی که توپ در زمین آن ها باشد. این روش یک ابزار بسیار مهم و مفید در مذاکرات و دیگر گفتگوهای جدی و سخت است. فقط سعی کنید بحث را تا جایی ادامه دهید که به جوابتان برسید.

۴- دست های باز باعث ایجاد اعتماد می شود

ترفند روانشناسی

وقتی که کسی از شما می پرسد فلان چیز کجاست، به جای اشاره با دست یا انگشت، بهترین گزینه این است که با دست باز به آن چیز اشاره کنید. این روش بدین دلیل می تواند موثر باشد زیرا دست باز نوعی حس اعتماد را به طرف مقابلتان منتقل می سازد و بدین ترتیب احتمال اینکه او با خواسته شما موافقت کند بیشتر بوده و شما را شخصی دوست داشتنی تر خواهد دانست. اشاره کردن در حالی که کف دست شما رو به پایین است نوعی توهین و یا بی ادبی در نظر گرفته می شود.

۵- تکان دادن سر هنگام صحبت کردن یا زمانی که از شما سوال می شود امکان موافقت طرف مقابل با خواسته یا حرف شما را افزایش خواهد داد

ترفند روانشناسی

دفعه بعد که خواستید نظر کسی را جلب کنید و او را با طرز فکر خود موافق سازید، سعی کنید هنگام حرف زدن سر خود را تکان دهید. افراد به شکل ناخودآگاه زبان بدن اطرافیان خود را تقلید می کنند تا درک بهتری از احساسات آن ها داشته باشند. هنگامی که سرتان را تکان می دهید و حرف می زنید، نشان می دهید که در حال گفتن یک واقعیت و چیزی مناسب و مفید هستید و بدین ترتیب امکان این که اطرافیان با گفته یا درخواست شما موافقت کنند بیشتر است.

۶- افراد چیزهای نیمه تمام را بهتر به یاد می آورند

تمایل طبیعی برای به یاد آوردن چیزهای ناتمام را اثر زیگارنیک می نامند. آیا شما نیز متوجه شده اید که برخی از آگهی های تبلیغاتی تلویزیونی به صورت ناگهانی تمامی می شوند؟ در واقع کمپانی سازنده این آگهی ها آن را کوتاه می سازد تا بسیار بیشتر از دیگر آگهی های تبلیغاتی در ذهن شما باقی بماند. بهترین راه برای فراموش کردن چیزهای ناتمام (آگهی تبلیغاتی یا حتی یک آهنگ) این است که آن را در ذهن خود کامل کنید. اگر یک آهنگ دائماً در ذهن و مغز شماست، سعی کنید آخرین بیت های آن را بخوانید و خیلی زود آن آهنگ از ذهن شما پاک خواهد شد.

۷- برای تمرکز و آرامش آدامس بجوید

ترفند روانشناسی

جویدن آدامس در واقع سطح کورتیزول را در مغز شما کاهش می دهد؛ هورمونی که مسئول استرس است. اما کاهش استرس تنها فایده آدامس جویدن نیست بلکه این کار باعث تمرکز بیشتر شما شده و عملکرد شما در وظایف مربوط به حافظه را بهبود خواهد بخشید. آدامس جویدن این کار را با افزایش جریان خون به مغز و آماده عکس العمل نگه داشتن حواس شما انجام می دهد. وقتی که یک شرایط استرس زا را تجربه می کنید و آدامس می جوید، احتمال این که بدن شما وارد حالت غریزی مقابله یا فرار (که تصمیم گیری های عجولانه و عدم تمرکز را در پی دارد) کاهش خواهد یافت. البته درست که هنگام صحبت کردن نباید آدامس جوید اما می توانید از این ترفند برای آماده شدن به منظور یک بحث چالش برانگیز و مهم استفاده کنید.

۸- پاهای افراد علایق و خواسته های آنان را برملا می سازند

ترفند روانشناسی

وقتی که با کسی صحبت می کند به پاهای او توجه داشته باشید. اگر جهت پاهایشان به طرف شما باشد، آن ها به گفته های شما علاقمند بوده و به گفته های شما به خوبی گوش می دهند اما اگر پاهایشان در جهتی دیگر باشند به احتمال زیاد نگاه مثبتی به دیدگاه و صحبت های شما ندارند و از لحاظ روانی با شما رابطه برقرار نمی کنند.

۹- وقتی با فرد تازه ای آشنا می شوید بهتر است در صحبت هایتان از نام او استفاده کنید

اینجا هدف تکرار نام این افراد برای ۳ بار در چند دقیقه اول آشنایی و صحبت است. این ترفند بسیار خوب عمل می کند اما باید آن را به شکل طبیعی انجام دهید. وقتی که بی دلیل و مصنوعی اسم او را به زبان می آورید احمقانه جلوه خواهد کرد. سعی کنید از عباراتی شبیه «سلام…»، «از آشنایی با شما خوشوقتم…» و «اهل کجا هستید…» استفاده کنید که نقاط خالی با اسم شخص مورد نظر پر خواهند شد.

۱۰- نشان دادن هیجان باعث می شود که دیگران شما را دوست داشته باشند

ترفند روانشناسی

این ترفند به همان گزاره عمومی برمی گردد که همه ما سعی می کنیم رفتار اطرافیانمان را مانند آینه منعکس و تقلید کنیم. وقتی که با دیدن شخصی اظهار شگفتی و هیجان می کنید آن ها همان حس را به شکلی طبیعی به شما باز خواهند گرداند. این ترفند یک روش ساده برای یک تاثیر قوی در اولین برخورد و علاقمند کردن دیگران به شماست.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.