×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Sunday, 24 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
چای سبز و معجزاتش برای سلامتی و پاکسازی بدن

مجله خبری«رهوا».مصرف نوشابه گاز دار و انرژی زا، افیون کلیه و کبد است و باید از رژیم غذایی شما برای همیشه حذف شود. دیابت، بیماری خاموش قرن ۲۱ است و بخشی از جامعه ایران را گرفتار کرده است. چای سبز، یکی از نوشیدنی هایی است باید وارد رژیم غذایی ایرانیان شود و جایگزین خوبی برای چای سیاه است.

چای سیاه مفید، چایی است بسیار کم رنگ. اگر چای پر رنگ زیاد استفاده شود، کلیه آسیب خواهد دید. چای سبز، قدرت زیادی داشته و کافئین دارد. روی سوخت و ساز بدن و چربی ها تاثیر عالی دارد و کالری سوزی را ارتقا می دهد.

در مصرف چای سبز و قهوه نباید افراط کرد چرا که تهدید کننده کلیه استچای سبز

چای سبز فوايد زيادی دارد . چای سبز پيشگيری كننده از حمله قلبی و سرطان شناخته شده است و يك تونيك ( تقويت كننده ) بسيار مفيد است. اين چای دارای خاصيت ضد چربی (از هر نوع آن )و مقوی اعصاب بوده و قدری نيز خاصيت تب بری دارد. چای سبز باعث تقويت معده شده و ضمن دفع سموم بدن، نفخ معده را نيز برطرف می كند . چای سبز باعث تقويت حافظه شده و برای افراد افسرده يك داروی ضد افسردگی است. زيرا نوشيدن چای سبز باعث نشاط و سرزندگی می شود.
بيشترين بهره برای زنان در پی يك مطالعه فوايد چای سبز ظاهرا برای زنان بيشتر بود. زنانی كه روزانه پنج فنجان يا بيشتر چاي سبز می نوشيدند – در مقايسه با كسانی كه يك فنجان يا كمتر مصرف می كردند – كمتر با خطر مرگ در اثر بيماری قلبی روبرو بودند.

پلی فنولهای چای سبز فعاليت آميلاز بزاق(آنزيم تجزيه كننده قندها) را مهار میكند. جالب است بدانيد كه چای بدون داشتن عوارض خطرناك داروهای كاهنده وزن ميتواند موجب كاهش وزن، اندازه دور كمر و تری گليسريد خون مبتلايان به چاقی شود

چای سبز برای پشگیری از پوسيدگی دندان مفید است. عصاره برگ چايی سبز دارای اثرات ضد ميكروبی است و از ايجاد پلاك و پوسيدگی دندان جلوگيری ميیكند.

چای سبز برای حفاظت از قلب عالی است. دانشمندان ماده ای شيميايی را در چای سبز شناسايی كردند كه در حفاظت از قلب در برابر آسيب های مختلف موثر است.

كارشناسان موسسه بهداشت كودكان انگليس در مطالعه روی تركيبات چای سبز موفق به شناسايی ماده ای شيميايی به نام اپيگالوكاتچين سه گاليت شدند كه می تواند مرگ سلول ها را پس از حمله قلبی يا سكته كاهش دهد. اين دانشمندان اعلام كردند: ماده شيميايی موجود در چاي سبز مانع از فعاليت پروتئينی به نام استات يك می شود كه پس از رويدادهای استرس آميز نظير حمله قلبی يا سكته در درون سلول فعال می گردد.

اپيگالوكاتچين سه گاليت همچنين روند بهبود سلول های قلبی را سرعت می بخشد و موجب كاهش صدمه به آن می شود. از طرفی يكی از عوامل اصلی امراض و حمله های قلبی، وجود كلسترول بالا در خون انسان است. چای سبز علاوه بر داشتن ويتامين های A و C (آنتي اكسيدان های قوی)، باعث كاهش كلسترول در خون نيز می گردد كه اين موضوع خطر احتمال حمله قلبی و امراضی از اين قبيل را پايين می آورد.

كاتچين موجود در چاي سبز، فعاليت آنزيم ليپاز را (آنزيم مسئول هضم چربي ها) در لوزالمعده مهار می كند، در نتيجه، شكستن چربی با سرعت بسيار كمی صورت مي گيرد و چربی خون با سرعت كمی بالا می رود.

با توجه به اين كه افزايش تری گليسيريد خون بعد از مصرف هر وعده غذايی يك عامل خطر در بروز بيماری قلبی است ، مصرف چای سبز در بين وعده های غذايی روشی مناسب جهت كاهش تری گليسيريد خون است.

كاهش فشار خون با چای سبز امکان دارد. مصرف نيم تا ۵/۲ فنجان چاي سبز در روز احتمال بروز پُرفشاری خون را تا ۴۶ درصد كاهش می دهد.

جلوگيري از ديابت موضوع مهمی برای عاشقان چای سبز است. چاي سبز قادر است از عوارض ناشی از ديابت مانند آب مرواريد و بيماری های كليوی به طور معجزه آسايی جلوگيری كند. چای سبز با مهار كردن فعاليت آنزيم آميلاز بزاق و روده كه مسئول هضم نشاسته است، باعث می شود كه نشاسته با سرعت آهسته تری بشكند و در نتيجه قند خون با سرعت كمی بالا برود.

مصرف چای سبز از ابتلا به بيماری هاي ايمني خودكار بدن جلوگيری مي كند. تحقيقات پژوهش گران دانشكده پزشكی ژورژيا حاكی از آن است كه مصرف چای سبز علاوه بر مؤثر بودن در كاهش ابتلا به سرطان، باعث محافظت افراد در برابر بيماری های ايمنی خودكار بدن مي شود. چای سبز از گسترش آنتی ژن هايي كه می توانند موجب تحريك ايمنی بدن شوند جلوگيری می كند. نتايج تحقيقات حاكی از آن است وجود ماده ای موسوم به EGCG در چای سبز باعث متوقف شدن التهاب و تاثيرات آن بر روی پوست و سلول های مترشحه بزاق می شوند.

در يك اختلال ايمني خودكار، موسوم به سندرم شوگرن (Sjogren)، سلول های مترشحه بزاق، هدف قرار گرفته و باعث خشكی دهان می شوند و در اختلالی ديگر، پوست ارگان هدف واقع شده و فرد مبتلا به سل جلدی می گردد.

برچسب ها : , , ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.