×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۴  .::.   برابر با : Thursday, 17 April , 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
فراخوان حماس برای آماده باش عمومی در دفاع از مسجد الاقصی

به گزارش«رهوا»، «محمد حماده» عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که این جنبش به منظور آماده‌باش عمومی در دفاع از مسجد الاقصی فراخوان صادر کرده است.

بر اساس این گزارش، این عضو ارشد حماس تصریح کرد: اقدامات شهرک‌ نشینان در یورش وحشیانه به مسجد الاقصی کاملاً سازماندهی شده و بر اساس برنامه از پیش تعیین شده است. پلیس رژیم صهیونیستی، شهرک‌نشینان را تحت حمایت قرار می‌دهد.

حماده همچنین عنوان کرد: اگر شهرک‌ نشینان رژیم صهیونیستی در مناسبت‌های مربوط به این رژیم طی روزهای آینده قصد یورش به مسجدالاقصی را داشته باشند، فلسطینیان را به برپایی روز خشم دعوت می‌کنیم.

این عضو ارشد حماس در ادامه یادآور شد: به صهیونیست‌ها تأکید می‌کنیم که مسجد الاقصی خط قرمز است و مردان فلسطین از آن حفاظت می‌کنند. به اشغالگران درباره تبعات و پیامدهای تعرض به مسجد الاقصی هشدار می‌دهیم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.