به گزارش«رهوا».در انتخابات مجلس ششم در بهمن ماه سال ۱۳۷۸ که با پیروزی جریان همسوی او همراه شد، نتایج اغلب حوزههای انتخابیه به جز تهران توسط شورای نگهبان تأیید شد. در حوزه انتخابیه تهران گزارشهایی مبنی بر تخلفات وسیع در جریان انتخابات باعث عدم تأیید نتایج این حوزه از سوی شورای نگهبان گردید و این شورا ۷۲۰ هزار رأی را باطل اعلام کرد. بعد از بازشماری برخی از صندوقهای انتخاباتی، سید مصطفی تاج زاده رئیس ستاد انتخابات کشور و فرماندار وقت تهران به اتهام تخلف در جریان انتخابات به دادگاه فراخوانده شدند. تاج زاده از خدمات دولتی منفصل و فرماندار هم به چند ماه زندان محکوم شد.
در غائله ۱۸ تیر سال ۷۸ نیز مصطفی تاج زاده نقش پررنگی داشته است به عنوان نمونه احسان قاضیزاده هاشمی عضو شورای مرکزی و دبیر کل وقت «جامعه اسلامی دانشجویان» میگوید که تاجزاده با حضور در جمع دانشجویانی که جلوی وزارت کشور تجمع کرده بودند آنها را به تجمع و آشوب در محلی غیر از وزارت کشور فرا میخواند: «شما چرا آمدهاید اینجا؟ شما چرا در وزارت کشور را از جا میکنید؟ اینجا که مال شماست. شما باید جای دیگری بروید و در آنجا را بکنید… اینجا متعلق به خود شماست و شما اشتباهی آمدهاید.»
مصطفی تاجزاده عضو مرکزیت احزاب منحله مشارکت و مجاهدین که همانند بسیاری از همفکران خود مردم را به شورشهای خیابانی علیه نظام دعوت و تحریک میکرد، بالاخره بعد از مجموعهای از فعالیتهای ضد حاکمیتی در ۲۳ خرداد سال ۸۸ (در شروع رسمی فتنه ۸۸) به جرم اقدام علیه امنیت ملی دستگیر و زندانی شد. او بدون کمترین توجهی به بدیهیترین اصول دموکراسی که همانا احترام به آرای اکثریت مردمی بود در روز اول آبان ۱۳۹۰ پیشنهاد میکند که ایرانیان برای اعتراض خود به حبس خانگی سران فتنه ۸۸ اولین دو شنبه هر ماه دست به اعتراضات مدنی بزنند.
اینها تنها بخشی از عملکرد معاون سیاسی وزیر کشور دولت اصلاحات است که نشان میدهد، دموکراسی مورد نظر تاجزاده و همفکران فرسنگها با آنچه در نگاه جامعه ایرانی است فرق میکند و استانداردهای مدنظر او بیشتر با استانداردهای شورشیان سوریه و عراق همخوانی دارد که در آن اردوکشی خیابانی با چاشنی قتل و غارت و توهین به مقدسات مهمترین رکن است.
در تمام این سالها مصطفی تاجزاده همانند بسیاری از فعالان طیف غربزده ساختارهای قانونی انتخابات از جمله شورای نگهبان را زیر سؤال برده اند؛ بلکه آن را به رسمیت نمیشناسد. امروز شورای نگهبان با همان اختیارات و وظایف مشغول به فعالیت است، تاجزاده با اعلام نامزدی خود در انتخابات دست کم در ظاهر به همه آن ادعاهای ساختارشکنانه علیه شورای نگهبان پشت کرده است. چرا که او پذیرفته در چارچوب انتخابات ریاست جمهوری که شورای نگهبان به عنوان ناظر از ارکان اصلی آن است، وارد رقابتهای انتخاباتی شود، آیا او در عمل هم به روند قانونی انتخابات تمکین خواهد کرد؟
https://rahva.ir/?p=21634