×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Friday, 22 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
دوران دفاع مقدس با نفاق پنهان و آشکار مواجه بود

به گزارش«رهوا».هم‌زمان با آغاز هفته دفاع مقدس، شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی فارسی، با پخش به‌اصطلاح مستندی از مکالمات فرماندهان ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست آذرماه سال ۶۳ در یکی از یگان‌های سپاه، کوشید این شائبه را القا کند که علاوه بر اختلاف و درگیری میان فرماندهان سپاه، کودتای خزنده علیه مرحوم منتظری از درون سپاه سازماندهی و شکل گرفته است. مستندی که به همین عنوان (کودتای خزنده) نام گرفته و با استقبال جریان شناخته شده ضد انقلاب در خارج از کشور همراه بود. در این به‌اصطلاح مستند بار‌ها از سردار حسین نجات نام برده شده که به زعم شبکه ملکه نقش اساسی و تعیین‌کننده در سازماندهی این به‌اصطلاح کودتا و مقابله با فرماندهان ناهمسو داشته است. اما این داستان چیست؟ و چقدر قابل اعتناست. خبرگزاری ایرنا به همین منظور سراغ سردار نجات رفته و با او گفتگو کرده است. پیشتر حسام الدین آشنا، مشاور فرهنگی رئیس جمهور در اظهار نظری اقدام بی‌بی‌سی فارسی را خیانت به ملت ایران و جاسوسی جنگی توصیف کرده بود.
سردار نجات: با دو نوع نفاق مواجه بودیم
سردار حسین نجات درباره مستند اخیر بی‌بی‌سی فارسی در مورد جلسه فرماندهان سپاه در میانه دفاع مقدس گفت: ما در زمان جنگ دو جریان نفاق داشتیم؛ یک جریان نفاق آشکار بود که همان منافقین بودند که به صدام پناهنده شدند و اخبار و اطلاعات جنگ را یا به صورت تخلیه تلفنی یا به واسطه نفراتی که داشتند، در اختیار صدام می‌گذاشتند. یک جریان نفاق پنهان هم داشتیم که در دفتر آقای منتظری جمع شده بودند، این جریان که تبلور آن در داماد آقای منتظری و برادر دامادش، سید مهدی هاشمی بود- که بعداً اعدام شد- از ساده‌لوحی آقای منتظری استفاده و احساس می‌کردند که می‌توانند همه کار‌هایی را که مدنظرشان است، از طریق ایشان انجام دهند. ایشان فقیه وارسته و زحمت کشیده‌ای بود ولی متأسفانه بسیار ساده بود و روی ایشان اثر می‌گذاشتند.
سردار نجات ادامه داد: آن‌ها اولین کاری که کردند، این بود که توانستند با جریان‌سازی به گونه‌ای که کسی هم متوجه چگونگی آن نشود ــ به خاطر صلاحیت‌های فقهی و سابقه مبارزاتی که آقای منتظری داشت ــ توانستند در مجلس خبرگان ایشان به عنوان قائم مقام رهبری رأی‌گیری کنند، بدون اینکه با امام مشورت یا صحبتی کرده باشند. وی با بیان اینکه بعد‌ها امام (ره) در نامه‌ای فرمودند که والله از همان اول من با قائم مقامی آقای منتظری مخالف بودم و با من هم مشورت نشد، تصریح کرد: این جریان دنبال بازوی دوم هم بودند، یعنی سپاه را به عنوان یک قدرت برای خود می‌خواستند. بنابراین، جریانی علیه فرماندهان آن مقطع سپاه درست کردند. دو نفر مد نظرشان بود؛ یکی مهدی هاشمی مسئول واحد نهضت‌های سپاه که بعد‌ها به اتهام همکاری با ساواک و قتل مرحوم شمس‌آبادی و دو نفر دیگر و عامل اصلی نفوذ در بیت منتظری اعدام شد و دیگری هم آدم بدی نبود، لیکن به بیت آیت‌الله منتظری خوش‌بین بود و تابع آنان بود.
مدعیان خود، دنبال کودتا در سپاه بودند
سردار نجات افزود: زمانی که ما درگیر جنگ بودیم و احتیاج به اتحاد داشتیم، این افراد جریانی توسط تعداد محدودی از برادران یکی از یگان‌های ما درست کردند که موجه و پاک بودند ولی آن‌ها این‌طور وانمود کردند که فرمانده وقت کل سپاه در جبهه‌ها خیانت می‌کند، درصورتی‌که در آن موقع همه تلاش محسن رضایی معطوف به این بود که همه نیرو‌ها و سلیقه‌ها را جمع کند تا در جبهه پیشروی انجام دهد.
این فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه آن جریان قبل از عملیات بدر در جلسات مختلف علیه فرمانده وقت کل سپاه موضع‌گیری کردند، خاطرنشان کرد: حتی در جلسه‌ای هم آقای منتظری به خدمت امام رسیده و گفته بود که فرمانده سپاه کودتا می‌کند که امام، چون می‌دانست این از کجا آب می‌خورد، به آقای منتظری گفته بود این‌ها که بچه‌های خودمان هستند، بگذارید کودتا کنند. بچه‌های خودمان که علیه ما کودتا نمی‌کنند.
سردار نجات با بیان اینکه جریان کودتای خزنده به عنوان تغییر فرمانده کل سپاه و گذاشتن فردی هم‌راستای خودشان در دست دفتر آقای منتظری بود، ابراز داشت: آن‌ها همان بلوا را راه انداختند که در آن زمان فرمانده سپاه پاسخ‌شان را داد که قبول نکردند. نهایتاً امام (ره) پیامی توسط آیت‌الله شهید محلاتی دادند که در پادگان ولیعصر قرائت شد. اول امام افرادی که این بلوا را با راه انداختند، نصیحت کرد و گفتند فریب نخورید ما با غوغاسالاری فرمانده عوض نمی‌کنیم. الان وقت جنگ است همه باید به جنگ توجه کنید. وی اضافه کرد: ایشان گفتند، چون می‌دانم شما فریب خورده‌اید و به‌اصطلاح خائن نیستید، شما را می‌بخشم، بروید دنبال جنگ. اگر بعد از این کسی این قضیه را ادامه دهد، آن موقع برخورد دیگری می‌کنم. آن برادران هم، چون فهمیدند که اشتباه و مسیر بدی را طی کردند، اتفاقاً در یگان‌های دیگر به صورت ناشناس رفتند، جنگیدند و یکی، دو نفر از آن‌ها که من یادم هست، شهید شدند.
جانشین قرارگاه ثارالله تهران با بیان اینکه بعضی از آن افراد مانند اکبر گنجی که خود او هم عامل بیت منتظری و سیدمهدی هاشمی‌ها بودند، همان فتنه‌انگیزی‌ها را ادامه دادند که منجر به فرارشان از ایران شد، عنوان کرد: طیف اکبر گنجی و این‌ها که سنجیده کار نفاق را انجام می‌دادند، همین الان هم در خارج از کشور با رسانه‌های بیگانه همکاری می‌کنند ولی جریانی که فریب خورده بودند، شهید شدند.
مستند بی‌بی‌سی خیانت به ملت ایران
چند روز پیش هم مشاور رئیس‌جمهوری مستند اخیر بی‌بی‌سی را یکی از نمونه‌های خیانت این شبکه به ملت ایران و جاسوسی جنگی دانست و تأکید کرد: کسانی که این مستند را ساختند، مطمئناً نه دل‌شان به حال شهید رستگار می‌سوزد، نه شهید دانش، نه شهید همت و نه دیگر شهدای دفاع مقدس.
حسام‌الدین آشنا درباره مستند اخیر بی‌بی‌سی فارسی در مورد جنگ تحمیلی گفت: کاری که انجام شد، یکی از نمونه‌های خیانت به ملت ایران و جاسوسی جنگی است. واقعیت این است که ده‌ها و صد‌ها جلسه محرمانه و دارای طبقه‌بندی‌های مختلف در دوران دفاع مقدس در قرارگاه‌ها، ستاد‌های فرماندهی و در ستاد‌های سپاه در سراسر کشور برگزار شده است. وی ادامه داد: مباحثات بسیار عمیق، تند، جدی و صریحی میان فرماندهان، رزمندگان، سیاستمداران و مسئولان جنگ انجام شده، اما سرقت اسناد جنگ و سرقت اسناد نظامی و نمایش آن‌ها به مثابه یک افتخار حتماً یک خیانت است. مشاور رئیس‌جمهور با بیان اینکه بی‌بی‌سی هرگاه سخنان فرماندهان نظامی انگلستان را در جریان حمله به عراق پخش کرد، آن وقت می‌تواند از کاری که انجام داد، دفاع کند، اظهار داشت: چیزی که در این گفتار‌ها ما مشاهده کردیم، یک جلسه جدی، صریح، پرموفقیت حول مسائل فرماندهی، پرسنلی، آموزشی در سطح یک تیپ یا لشکر بود، اما آنچه در این مستند نمایش داده شد، یک خیانت به رزمندگان دفاع مقدس بود. آشنا با بیان اینکه ما از بی‌بی‌سی جز این هم انتظار نداریم که هرگاه توانسته به پشت این ملت و رزمندگان دشنه بزند، تصریح کرد: کسانی که این مستند را ساختند، مطمئناً نه دل‌شان به حال شهید رستگار می‌سوزد، نه شهید دانش، نه شهید همت و نه دیگر شهدای دفاع مقدس.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.