به گزارش«رهوا»، عاطفه عابدینی با حضور در یک برنامه تلویزیونی درباره افراد عضو کمیته علمی ستاد کرونا، گفت: در کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا تغییراتی انجام شد. برخی همکاران و متخصصانی که قبلا در کمیته علمی حضور داشتند، در پلتفرمهای واکسنهای داخلی هم بودند و به همین دلیل باید از کمیته علمی حذف میشدند. این تغییرات انجام شد و یکسری افراد هم به کمیته علمی اضافه شدند.
وی افزود: یکی از اقدامات مهمی که کمیته علمی موظف به انجام آن است، بهروز کردن و استاندارد کردن درمان بیماری کووید-۱۹ به عنوان یک بیماری نوپدید است. باید بدانیم که دانستهها و نادانستهها درباره این بیماری هر روز تغییر میکند.
عابدینی درباره میزان تاثیر داروی فاویپیراویر در درمان کرونا، گفت: بیش از ۱۰ مطالعه درباره تاثیر داروی فاویپیراویر بر کرونا انجام شده است. داروی فاویپیراویر داروی آسیای شرقی است و در همان کشورها مورد استفاده قرار می گیرد، اما در حال حاضر در دنیا در ۶ یا هفت دستورالعمل درمانی در کشورهایی مانند هند، سنگاپور و… وجود دارد.
وی تاکید کرد: باید توجه کرد که مطالعاتی که عدم تاثیر فاویپیراویر را نشان دادهاند، بیش از آنهایی است که تاثیرش را نشان دادهاند. در عین حال در کشورهای مختلف دوزهای مختلفی از این دارو استفاده میشود. در عین حال در مطالعهای نشان داده شده که فاویپیراویر روی بهبود بالینی و رادیولوژی اثر گذاشته، اما به شرطی که زیر پنج روز داده شود. در عین حال اگر در بیماران متوسط تا شدید بستری داده شود، اصلا اثر ندارد.
https://rahva.ir/?p=23405