به گزارش«رهوا».القدس العربی نوشت: در مقابل، سخنگوی نیروهای مسلح حوثی، یحیی سریع، تصریح کرد که آنها با استفاده از موشکهای کروز، برج مراقبت را هدف گرفته اند و این موشک که بسیار دقیق است، به هدف خورده و باعث توقف فعالیت فرودگاه شد.
این در حالی است که پس از حادثه الفجیره و انفجار نفت کشهای سعودی، عربستان قوای دیپلماتیک خود را به خدمت گرفته و سه نشست در مکه برگزار کرد، تا به گفته خود با دخالتهای ایران در سطح منطقه خلیج فارس مقابله کند. با اینکه ریاض موفق به برگزاری این نشستها شد، اما طولی نکشید که قطر، عمان، لبنان و عراق، مخالفت خود با بیانیه پایانی این سه نشست را اعلام کردند؛ تا خیلی زود شاهد شکاف در بین دولتهای عربی در رابطه با موضع آنها در قبال ایران باشیم. علاوه بر اینکه رئیس جمهور ترکیه اساسا در این نشستها حاضر نشده و به تماس تلفنی با پادشاه سعودی اکتفا کرد.
در سطح روابط ایالات متحده و ایران، با اینکه وزارت خزانه داری آمریکا به تازگی تحریمهای جدیدی را علیه ایران اعمال نمود، باید گفت: لحن جنگ طلبی فروکش کرده و زمینه برای وساطتها مهیا شده است. همانطور که وزیر خارجه ایران، محمد جواد ظریف، در روز دوشنبه گذشته با همتای آلمانی خود، هایکو ماس، در برلین دیدار کرد که طی این دیدار، ماس تاکید کرد کشورش در راستای کاهش تنش بین تهران و واشنگتن تلاش میکند.
گذشته از این، نخست وزیر ژاپن روز چهارشنبه به تهران سفر کرد و اتحادیه اروپا از دور سفرهای خارجی هیلگا اشمید، معاون رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا به امارات، عمان، قطر و سپس تهران خبر داد. همچنانکه کاخ سفید اعلام کرده است رئیس جمهور آمریکا به زودی با امیر قطر دیدار خواهد کرد.
طبعا نتیجه آن است که هدف گرفته شدن فرودگاه أبها، به کلی نتایج محدود نشستهای سه گانهای که در مکه برگزار شد و طی آن ریاض تلاش کرد جهت باد را به نفع خود تغییر دهد را از بین برده و باعث شد بار دیگر تنش بین ایران و عربستان اوج گیرد.