×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Friday, 22 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
یک عده فکر می کنند دین یعنی مبارزه با آمریکا

به گزارش«رهوا».اکبر ترکان، از مریدان مرحوم هاشمی و مشاور سابق روحانی که پیش تر در توهینی آشکار، رقبای روحانی را افرادی کینه تور خوانده بود که می‌خواهند دولت را ناکارآمد نشان دهند، به تازگی گفته است: «در ایران بازنده انتخابات ول کن نیست و تا لحظه‌ای که پیروز انتخابات را ساقط نکند کار را رها نخواهد کرد». باید از آقای ترکان پرسید هم اکنون که حدود شش – هفت ماه تا پایان عمر دولت متبوعشان مانده قصد ندارند دست از بهانه گیری بردارند و به جای انگشت اتهام گرفتن به سمت این و آن، از کارنامه خود گزارشی به مردم ارائه بدهند؟ البته که افزایش تحریم ها علی رغم وعده رفع تحریم، قیمت نجومی مسکن، خودرو، دلار، طلا، ارزاق عمومی و… نشان می دهد که کارنامه درخور بیانی وجود ندارد الا اینکه مسئولان دولتی خودشان را به همین گلابی های برجام و یا پیروزی اخلاقی در دنیا سرگرم کنند.

 بخش های مهم اظهارات ترکان را در ادامه خواهید خواند:

*آن چیزی که برای ما قابل‌اعتنا است اینکه رئیس‌جمهور جدید آمریکا به دنبال تنش‌آفرینی نیست و به دنبال بازگشت به برجام به عنوان یک سند مهم بین‌المللی است. بدون‌تردید در صورتی که این اتفاق رخ بدهد همه طرفین برجام به تعهدات خود عمل خواهند کرد. یکی از مهم‌ترین پیامدهای بازگشت آمریکا به برجام و انجام تعهدات همه طرفین پایان تحریم‌های ایران خواهد بود که این اتفاق در نهایت به سود اقتصاد ایران است و مشکلات عمده اقتصاد ایران را حل خواهد کرد.

*واقعیت این است که عده‌ای از روز اول گمان می‌کردند دین یعنی مبارزه با آمریکا. انقلاب اسلامی یعنی اینکه به معادلات و مناسبات بین‌المللی پایبند نباشیم؛ بلکه تنها باید به سمت مبارزه با ایالات متحده آمریکا حرکت کرد. برخی از ابتدا چنین رویکردی داشتند و به همین دلیل نیز از همان ابتدای مذاکرات با برجام مخالف بودند. در شرایط کنونی نیز شاید این افراد با اینکه در شرایط عادی تحریم‌ها علیه ایران برداشته شود، مخالف باشند. آقای روحانی به دنبال این است که تحریم‌ها علیه ایران برداشته و فشار از روی اقتصاد ایران کم شود. باید به سمتی حرکت کنیم که شرایط کشور به وضعیت عادی نزدیک شود. این نکته را نیز باید در نظر بگیریم که اگر تحریم‌ها برداشته شود همه تحریم‌ها از بین نخواهد رفت و تنها تحریم‌هایی برداشته خواهد شد که به موضوع هسته‌ای ایران ارتباط دارد. تحریم‌های ایران تنها تحریم‌های هسته‌ای نیست؛ بلکه تحریم‌هایی دیگری نیز وجود دارد. اگر آمریکا به برجام بازگردد تنها تحریم‌های مرتبط با موضوع‌هسته‌ای برداشته خواهد شد.

*گروه‌های تندرو روی مواضع خود حرکت می‌کنند. متأسفانه این عده خود را به جای مردم معرفی می‌کنند و گمان می‌کنند خود مردم هستند. سوال بنده این است که آیا با دیدگاه‌ها و اقدامات مردم می‌توان فهمید مردم چه می‌گویند؟ این عده فکر می‌کنند آنچه آنها می‌گویند به معنای این است که مردم می‌گویند. این عده از رهبری هم عبور کرده‌اند. به مقامات کشور اعم از رئیس‌جمهور، وزرا و دیگر مسئولان ناسزا می‌گویند. از نظر این عده تنها آنها درست هستند و درست عمل می‌کنند. این عده در ابتدا باید در افکار خود باز‌نگری کنند. در کشورهای مختلف جهان هنگامی که یک گروه سیاسی قدرت را به دست می‌گیرد گروه‌های دیگر کنار می‌روند و تلاش می‌کنند به دولت کمک کنند. این در حالی است که در ایران بازنده انتخابات ول کن نیست و تا لحظه‌ای که پیروز انتخابات را ساقط نکند کار را رها نخواهد کرد. قرار نیست کسی که پیروز انتخابات شده کشور را مدیریت کند و بقیه نیز به وی کمک کنند. وضعیت به شکلی است که گروه رقیب به دنبال نابودی گروه برنده است و از همه ظرفیت‌ها وتوانایی‌های خود در این زمینه استفاده می‌کند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.