×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Monday, 25 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
روایت‌هایی جدید از ترور «محسن فخری زاده» در آبسرد دماوند

به گزارش«رهوا».ظهر روز جمعه ۷ آذر ۹۹ در منطقه آبسرد دماوند توسط گروه های تروریستی به شهادت رسید. ظرف ۷۲ ساعت اخیر، از رهبر انقلاب تا رئیس جمهور و مقامات سیاسی و لشکری کشور درباره این ترور، موضع گیری کرده اند. در این گزارش، به تحلیل های مختلفی که در ساعات اخیر درباره ترور شهید فخری زاده ارائه شده می پردازیم.

*پک روز پس از حادثه ترور ناجوانمردانه شهید فخری زاده، خبرنگاران فارس به جزئیاتی از این عملیات تروریستی دست پیدا کرده‌اند.

بنابر این گزارش، ماشین ضدگلوله حامل شهید محسن فخری زاده و همسر وی، صبح جمعه به همراه ۳ ماشین تیم حفاظت از شهر رستم کلای مازندران به سمت آبسرد دماوند حرکت می‌کند.

ماشین پیشرو تیم حفاظت چند کیلومتر مانده به محل حادثه، اسکورت را برای چک و خنثی محل مقصد ترک می‌کند.

در همین لحظات، صدای ناشی از اصابت چند گلوله به ماشین، موجب جلب توجه دکتر فخری‌زاده و متوقف کردن ماشین می‌شود. فخری‌زاده به تصور اینکه صدا ناشی از برخورد با مانع خارجی یا اشکال در موتور خودرو بوده از ماشین پیاده می‌شود.

در همین لحظه از خودرو نیسانی که در فاصله ۱۵۰ متری ماشین شهید متوقف بوده، از یک دستگاه تیربار اتوماتیک کنترل از راه دور، شلیک‌های متعددی به سمت شهید صورت می‌گیرد. دو گلوله به پهلو و یک گلوله به پشت شهید برخورد می‌کند که منجر به قطع نخاع وی می‌گردد.

در این اثنا سرتیم حفاظت بدن خود را حائل پیکر شهید می‌کند و چند تیر نیز به بدن وی اصابت می‌کند. لحظاتی بعد همان نیسان متوقف شده نیز منفجر می‌شود.

پیکر مجروح شهید به درمانگاه و از آنجا با هلی‌کوپتر به بیمارستانی در تهران منتقل می‌شود که متاسفانه بعد از مدتی به شهادت می‌رسد.

گفتنی است طبق اطلاعات خبرنگار ما در این عملیات که حدود ۳ دقیقه طول کشیده است، هیچ عامل انسانی در محل ترور حضور نداشته و تیراندازی‌ها تنها توسط سلاح خودکار انجام شده است و به جزء محافظ شهید که مجروح می‌شود، هیچ فرد دیگری در این حادثه آسیب نمی‌بیند.

در همین رابطه بررسی هویت مالک خودروی نیسان، نشان دهنده خروج وی در ۸ آبان ماه سال جاری از کشور است.

*مجلس شورای اسلامی نیز صبح امروز با ۲۳۲ رای، طرح ۲ فوریتی خروج ایران از پروتکل الحاقی و عبور از تجریم ها را در واکنش به ترور شهید فخری زاده تصویب کردند.

دکتر فریدون عباسی، رئیس سابق سازمان انرژی اتمی و از افرادی که خود در فهرست ترور سازمان های جاسوسی قرار دارد و امروز رئیس کمیسیون انرژی مجلس است، در برنامه جهان آرا شبکه افق دیشب گفت که تولید لیزرهای پدافند هوایی توسط شهید فخری زاده دنبال می شد و هسته ای بودن شهید فخری زاده را نباید انکار کرد.

فریدون عباسی، رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی کشور اخیرا گفته که برنامه ترور شهید فخری‌زاده به دهه هشتاد برمی‌گردد. در سال ۸۷ قرار بود توسط دشمن ترور شوند که نیروهای امنیتی برنامه دشمن را خنثی کردند. حفاظت از ایشان از همان سال تقویت شد.

دیروز اعلام شد که یکی از عوامل ترور نیز بازداشت شده است. حسن روحانی رئیس جمهور گفته بود که ترور شهید فخری زاده بی پاسخ نخواهد ماند.

جواد کریمی قدوسی، نماینده مجلس شورای اسلامی در صفحه خود در شبکه های اجتماعی نوشته بود که شهید فخری زاده با دبیرکل سابق انرژی هسته ای ملاقات داشته است. اما معاون سازمان انرژی اتمی ، دیروز در نامه ای به معاونت ارتباطات ریاست جمهوری اعلام کرد که شهید فخری زاده، ملاقات و مصاحبه ای با با هیچ بازرس و مقامی در آژانس انرژی اتمی نداشته است.

متن نامه بهروز کمال وندی به ریاست جمهوری درباره ملاقات های شهید فخری زاده

یکی از روایت ها مربوط به شهادت دکتر فخری زاده، تحیلی است که جواد موگویی درباره ساختار این ترور ارائه کرد که بازتاب های زیادی داشت. جواد موگویی، مستند ساز است. مستند نفوذی را وی در سال نود و هشت ساخت و در شبکه مستند پخش شد.

جواد موگویی پژوهشگر تاریخ انقلاب، نویسنده و مستندساز در نهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با ۳ مستند درباره تاریخ سیاسی کشور در سال ۱۳۹۷ حضور یافت. لذا مستندهایی درباره جریان نفوذ در تاریخ معاصر ایران و تحلیل مسائل سیاسی کشور هم در اینستاگرام ۴۸ هزار فالوئریش و هم در شبکه های صدا و سیما، پخش کرده است.

او گفته که هنوز ساعاتی از ترور دکتر فخری‌زاده نگذشته بود که بلافاصله سخنگوی سازمان انرژی اتمی دانشمند بودن دکتر فخری‌زاده را کتمان کرد! اما نه دانشمند بودن فخری‌زاده قابل کتمان بود و نه ترورش. برای همین فریدون عباسی رییس سابق سازمان انرژی اتمی گفت:
«دانشمند هسته‌ای بودن فخری‌زاده را پنهان نکنید».

«حامد اصغری»، محافظ دکتر  شهید فخری زاده، خودش را روی دکتر فخری‌زاده می‌اندازد و ۴گلوله می‌خورد. حالش وخیم است. ایضا «فیروزمند» که دو گلوله خورده است. هردو اتاق عمل هستند. اصغری برند محافظان است و چهره شناخته‌شده بین‌المللی. اما آنها ۱۲نفر بودند! با یک خودروی انفجاری. و محافظان تنها ۴نفر! نام فخری‌زاده در تمام گزارش‌ها و اسناد بین‌المللی بود. این آخری‌ها صهیونیست‌ها نامش را در مصاحبه‌ها و کنفرانس‌ها هم می‌بردند.

تصاویر ترور شهید فخری زاده که در اینستاگرام جواد موگویی در تحلیل جدید ترور منتشر کرد

جواد موگویی در اینستاگرامش نوشته بود:

درست مثل فیلم‌های اکشن آمریکایی بوده:

«۱- سرِ دوربرگردان بلوار امام، نیسان بدون سرنشین و مجهز به مسلسل اتوماتیک پارک شده بود؛ درست زیر ترانس برق. مواد منفجره نیز در نیسان جاسازی شده. آن دستِ بلوار نیز خودروی سانتافه با ۴سرنشین در انتظار بوده. بعلاوه ۴موتورسوار و دو تک‌تیرانداز.

۲- خودروی «اسکورت۱» عبور می‌کند. خودروی دکتر با همسرش که به دوربرگردان می‌رسد، مسلسل اتوماتیک شلیک می‌کند. سه گلوله به دست و پای دکتر فخری‌زاده اصابت می‌کند. وی پیاده می‌شود. خودروی «اسکورت۲» می‌رسد. حامد اصغری پیاده می‌شود، خود را روی دکتر می‌اندازد و ۴ گلوله می‌خورد. ناگهان نیسان با ریموت منفجر می‌شود. همزمان سرنشینان سانتافه و موتورسواران شلیک می‌کنند‌؛ ۱۲نفر همزمان. تیم حفاظت زیرآتش گلوله قرار می‌گیرد.

۳- هیچ‌یک از تروریست‌ها دستگیر یا کشته نمی‌شوند!

۴-مجروحین به درمانگاه آب‌سرد منتقل می‌شوند. اما برق درمانگاه قطع است! برق منطقه از نیم‌ساعت قبل قطع شده و تمام دوربین‌ها خاموش بوده! و هیچ فیلمی ضبط نشده!

۵-هلیکوپتر می‌آید اما به دلیل انفجار ترانس و کابل‌های برق در بلوار، نمی‌تواند در بلوار بنشیند. بناچار مجروحین را به انتهای بلوار در پارک الغدیر می‌آورند تا سوار هلیکوپتر کنند. دکتر در بیمارستان بقیه‌الله تمام می‌کند.

چند نکته:

۱- یک تیم ۱۲نفره عملیاتی حداقل ۵۰نفر پشتیبانی لازم دارد. چگونه یک «گروهان تروریستی» در پایتخت با تمام تجهیزات عملیات کردند؟!

۲- ترور در روز تعطیل، و در محل ویلای سوژه در هنگام تعطیلات با خانواده، یعنی اشراف کامل بر ساعت و مکان دقیق عبور و مرور و حتی برنامه خانوادگی.جاگذاری خودروی انفجار مجهز به مسلسل خودکار و انتظار ۱۲نفر مهاجم یعنی سوژه در تور کامل اطلاعاتی بوده.

۳- حفاظت چند حلقه دارد. و محافظ آخرین حلقه آن است. وقتی حلقه‌های اطلاعاتی شکسته شده محافظ راهی جز «تن دادن» به گلوله ندارد.

۴- نبایستی این ترور و انفجار نطنز را جناحی و به ناکارآمدی وزیر اطلاعات تقلیل داد و پای برجام را پیش کشید.

ترور شهید اردشیرحسین‌پور در زمان وزارت غلامحسین اژه‌ای، ترور علی‌محمدی، شهریاری، رضایی‌نژاد و احمدی‌روشن در زمان وزارت مصلحی و ترور فخری‌زاده در زمان وزارت علوی انجام گرفته است.

این یعنی سیستم اطلاعاتی سالهاست حفره دارد؛ حفره‌ای بزرگ.

جدال‌های جناحی بر سر انتقام یا برجام، دامیست برای سرپوش گذاشتن بر این حفره. باید دور زد، برگشت و سیستم را پاکسازی کرد.»

ابعاد ترور محسن فخری زاده که سالها در رصد اطلاعاتی موساد قرار داشت و در سال ۲۰۱۸ میلادی نیز رئیس صهیونیست ها گفته بود که نامش را به خاطر بسپارید، در ماه های پیش رو که مصادف به آغاز کار دولت بایدن و انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در ایران است، بیش از پیش در کانون توجهات خواهد بود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.